Gelang Halau Nyamuk


nyamuk tak kira cuaca. Asal waktu petang je mulalah nyamuk terbang By 4.bp.blogspot.com
Resolution: 1000 x 747 · 281 kB · jpeg
Size: 1000 x 747 · 281 kB · jpeg

Gelang Halau Nyamuk:

Huda said wow..good info ni..leh try nnti sbb sian gak tgk husna kene gigit nyamuk mlm2 June 28, 2010 at 11:01 AM The result is so-so. Sebab nak pakai tu pon kena dalam tempoh 5 hari jer. Kan yang I ada cakap dalam previous entry jugak pasal kalau baby selsema, mandi So, u all ada tak apa2 petua nak halau lipas dari dalam kereta ni yer? Sebelum ni orang kata letak daun pandan, saya dah try tapi tak menjadi.. so, nak buat apa Rumah saya mmg ada masalah dengan semutBoleh kata ada 2-3 jenis semut yg bersarang kat umah ni..semut hitam,semut merah dan semut halus yg bau busuk tu So, u all ada tak apa2 petua nak halau lipas dari dalam kereta ni yer? Sebelum ni orang kata letak daun pandan, saya dah try tapi tak menjadi.. so, nak buat apa semalam, baru je balik dari perlis. Dari taman rimba herba. Kami semua satu batch kena pi ke taman ni untuk assignment pharmacognosy(study pasai ubat dari .

bunga ros jepun: Nama Tempatan: bunga ros jepun: Nama Saintifik: Portulaca Grandiflora: Nama Lain: bunga kembang petang, bunga pukul sepuluh,moss rose, rose moss, sun .

Best Collection of Gelang Halau Nyamuk:


TITLE_IMG2


TITLE_IMG3


TITLE_IMG4


TITLE_IMG5


TITLE_IMG6


TITLE_IMG7


TITLE_IMG8


TITLE_IMG9


TITLE_IMG10


TITLE_IMG11


TITLE_IMG12


TITLE_IMG13


TITLE_IMG14


TITLE_IMG15

Gelang Halau Nyamuk | admin | 4.5

Leave a Reply