Gelang Pandora Murah


aku amik yang Sterling Silver.. saiz 18cm RM295 yang Oxdised By 2.bp.blogspot.com
Resolution: 1600 x 1200 · 138 kB · jpeg
Size: 1600 x 1200 · 138 kB · jpeg

Gelang Pandora Murah:

Semuanya cantik2 belakatak brpinau ker mata korang? Hehehe. Design trbarurekaan trkini Baru aku tau kewujudan kedai Pandora ni kat Alamandarupanya dah ada kat sini sejak hujung tahun lepas.camne aku boleh tak perasan kedai niaku duk ape tak, kita bl pandora sterling silver 925 bkn leh jual blk pun Ehem, baju raya dah beli ke korang? Baju anak-anak dah complete dah? Bila aku pikir balik.. kasut raya je lom ada untuk anak.. hahah.. semalam Wan cakap Pandora Hello Kitty . Set 35 hingga set 43 Ukuran : 15cm, 16cm, 17cm, 18cm (Ukur lilit size tangan dan tambah 2cm lagi) Harga RM 25.00 (1 sets) Harga borong RM 20.00 Siapa yang pernah dengar pasal Cloth Pad? Cloth pad ialah pad boleh basuh yang digunakan untuk menggantikan pad pakai buang. Cloth pad ni da .

Ok harini just nak share a few pages yang aku snap dari katalog pandora untuk korang survey2 harga.. ada banyak helai ok, tp cukup lah aku share sikit2 je .

Best Images of Gelang Pandora Murah:


TITLE_IMG2


TITLE_IMG3


TITLE_IMG4


TITLE_IMG5


TITLE_IMG6


TITLE_IMG7


TITLE_IMG8


TITLE_IMG9


TITLE_IMG10


TITLE_IMG11


TITLE_IMG12


TITLE_IMG13


TITLE_IMG14


TITLE_IMG15

Gelang Pandora Murah | admin | 4.5

Leave a Reply